Borbély Viktória

Úton, igen, úton lenni talán az egyik legizgalmasabb dolog. Elindulni - valahová megérkezni - majd újra hazamenni. Mi ezt tesszük - úton vagyunk. Immár tizenötödik évada. Visszük az általunk képviselt - tehetségünkből és tudásunkból kovácsolt - értéket országszerte. Felemelő, szép feladat. Nagy kihívás!

 

Tudja Ön hogyan készül a méz? Van aki azt gondolja a méh közvetlenül a virágból gyűjti. De nem, mert amit a méh gyűjt az a nektár, ami nem más mint cukros víz! A méh fejében lévő életfontosságú fejmirigy az amely egy olyan folyadékot termel, melyet a méh összekever a nektárral, és mire visszatér a virágokról a kaptárba - az mézzé alakul!

 

Mi is erre a feladatra vállalkoztunk! Nektárból mézet csinálni! Szeretnénk ha ez minél többször sikerülne, és olyan előadásokat hozhatnánk létre, melyek megédesítik a mindennapjainkat
–a gyermekekét és a mieinket is– mert játszani jó.

 

Társulatunk 2003 októberében alakult. Az azóta eltelt időben tíz mesét, valamint Az arany embert állítottuk színpadra, és legnagyobb örömünkre lejátszottuk az 1925. előadásunkat.

 

A klasszikus színházi értékeket tarjuk szem előtt - és bár a mai kor nem kedvez nekünk - ragaszkodunk az elveinkhez és a minőséghez.

Bízunk benne: Nézőink megelégedésére!

 

A Társulat nevében szeretettel:

 

Borbély Viktória

Vissza